Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Werken in de wijkzorg

                   

Geen dag is hetzelfde in de wijkzorg! Hou jij van zelfstandig werken en zit het in je genen iemand te verzorgen? Dan zijn we hard op zoek naar jou.

Maak het verschil voor ouderen
Kom net als Bianca en Nienke werken in de wijk. Werken in de wijkverpleging is enorm veelzijdig. De situaties die je tegenkomt per cliënt zijn erg verschillend en dat maakt een werkdag afwisselend. Het verschil dat jij maakt is groot.

Geen dag is hetzelfde
Op de elektrische Brentano fiets of met de Brentano auto ga je op pad in de wijk en bezoek je ouderen die thuiszorg nodig hebben. Van de laagdrempelige zorg tot de meer complexere. Zo ben je het ene moment bezig met het douchen en aankleden het andere moment kom je bij een cliënt die wondverzorging nodig heeft. Je doet ook intakes en evaluaties en onderhoudt contacten met familie en behandelaars. 

Je werkdagen en – tijden kun je in overleg indelen en zijn vaak te combineren met schoolgaande kinderen. Er is ook mogelijkheid tot (interne) scholing en ontwikkeling binnen het vakgebied.  

Leuke en betrokken collega’s
Je komt te werken in een gezellig team. Ze zijn betrokken en helpen elkaar waar nodig. Iedereen heeft hetzelfde doel; de cliënt weer een mooie dag bezorgen. Hoewel je zelf op pad gaat, kom je geregeld bij elkaar om de dag op te starten en af te sluiten of zie je elkaar voor een overleg.

Bekijk de videobeelden waarin Bianca en Nienke jou vertellen waarom werken in de wijkzorg zo leuk is. 

      

Kijk hieronder voor de openstaande vacatures in de wijk. Heb je vragen of wil je meer weten? Of wil je een dagdeel meelopen met Nienke, Bianca of een andere collega? Neem contact op met onze recruiter Cynthia van Ling via werving@brentano.nl of 06 – 48526956.