Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Woonzorgcentra

Als thuiswonen niet meer gaat, kunt u bij ons komen wonen. U krijgt een appartement, dagelijks zorg en verzorging, maaltijden en u kunt gebruik maken van activiteiten. Samen met u en uw naasten bekijken we wat voor u een zo prettig mogelijke dag is en wat wij daarvoor met elkaar kunnen organiseren.

Uw appartement
Het appartement waar u gaat wonen omvat een zit/slaapkamer, douche/toilet en een kitchenette. Verder zijn aanwezig een alarmsysteem, telefoon- en tv-aansluiting en een zonnescherm. U kunt het appartement verder naar eigen smaak inrichten. De appartementen worden door ons schoongehouden.

Wij hebben vier locaties. Om te komen wonen op 1 van onze locaties, dient u in het bezit te zijn van een indicatie van het CIZ. Op de pagina’s van de locaties vindt u digitale rondleidingen en plattegronden van de verschillende type appartementen.

Belmonte

’t Huis aan de Poel

Klaasje Zevenster

Nieuw Vredeveld

Alle locaties beschikken over een restaurant, tuin of terras. ’t Huis aan de Poel, Klaasje Zevenster en Nieuw Vredeveld beschikken over een pedicure/manicure en een kapper.

Meer weten?
t  020 – 237 32 00
Bekijk de brochure: “Hoe en wat: verhuizen naar een verpleeghuis in Amstelland en Meerlanden”

Uw kosten
Voor wonen met zorg betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte daarvan is wettelijk vastgesteld en afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en burgerlijke staat. Meer informatie hierover geeft het Centraal Administratiekantoor (CAK)
t 0800 – 0087
www.hetcak.nl

Onze publicaties bekijken?
Klik hier.