Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Brentano’s Ride & Talk

Ben jij geïnteresseerd om (weer) in zorg en welzijn te werken? Overweeg jij een carrière switch richting de zorg? Of ben je benieuwd naar de verhalen en ervaringen van zorgmedewerkers en zij-instromers? Meld je dan aan en stap, samen met een Brentano-medewerker, op één van onze nieuwe e-bikes en neem een kijkje op onze woonzorg locaties.

Brentano’s Ride & Talk
Wij organiseren ‘fietsdates’ voor geïnteresseerden die onze organisatie beter willen leren kennen en meer informatie willen over werken in de (ouderen)zorg. Dit plannen we in overleg met elkaar op een datum dat jou schikt. Vul hieronder het aanmeldformulier in en geef aan in welke functie binnen zorg en welzijn je geïnteresseerd bent! Wij koppelen je dan aan één van onze collega’s met kennis van het vak of een vergelijkbare functie en samen stappen jullie op onze e-bikes voor een ronde langs onze locaties en/of wijkteams. Tijdens de fietstocht heb je alle tijd om je vragen te stellen aan een ervaringsdeskundige. Wil je gezellig iemand meenemen? Dat kan! Geef dit dan aan op het aanmeldformulier en wij zorgen dat er een extra e-bike klaar staat!

Ontdek of werken in de zorg iets voor jou is en neem een kijkje bij onze Brentano-locaties in Amstelveen! Voor iedere deelnemer is er een leuke goodiebag!

Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar werving@brentano.nl.

Wil je anderen uitnodigen voor deze Ride & Talk? Download de poster (zie downloads op de rechterzijde van de pagina!)

Wil je iemand meenemen naar de Ride & Talk? Een familielid, vriend(in), collega? Dat mag natuurlijk! Geef 't wel aan ons door zodat wij weten hoeveel fietsen we mogen klaarzetten.