Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Brentano Club Cap

Wilt u samen koffie drinken of dineren in ons restaurant? Meedoen met een sportles, leesclub, spelletjes-middag, biljart of een van de andere activiteiten, maar heeft u geen vervoer? Met de ‘Brentano Club Cab’ bieden wij vervoer aan Amstelveense senioren naar Brentano-locaties voor activiteiten en diners. 


Amstelveners kunnen voor 5 euro (retour)  gebracht worden door een enthousiast team vrijwilligers. Dit is bedoeld om senioren naar leuke, nuttige en sociale uitjes en activiteiten bij de locaties van Brentano te brengen. Zo brengen we het gevoel van ‘samen’ dichterbij.

Zelfstandig blijven
De overheid stimuleert ouderen langer zelfstandig te blijven wonen. Of ze dan nog de deur uit kunnen, valt vaak onder hun eigen verantwoordelijkheid. Helaas is dat voor veel ouderen niet vanzelfsprekend. Met de Brentano Club Cap wil Brentano daar verandering in brengen. 

Naast de Club Cap biedt Brentano nog andere vervoersmogelijkheden, zoals de BoodschappenPlusBus en de PlusMobielWilt u gebruik maken van de Brentano Club Cap? Bel: 06-18 58 16 68 (werkdagen, 09.00 – 10.00 uur)