Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Zorg en Wonen bij Ons

Als u bij ons komt wonen, heeft u een eigen appartement en krijgt u van ons zorg in de breedste zin van het woord. Deze is altijd gericht op wat u nodig heeft om een zo prettige mogelijke dag te hebben.
Wonen bij ons  is niet zoals thuis, maar wij proberen er alles aan te doen om het voor u zo prettig en gezellig mogelijk te maken.
Belangrijk daarom is dat we elkaar leren kennen. Dat heeft natuurlijk tijd nodig, maar we komen voor uw verhuizing graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. U kunt ons over uzelf vertellen, waar u van houdt, waarvan niet en wat uw gewoontes zijn. Bijvoorbeeld of u graag vroeg opstaat of liever nog even blijft liggen, of u het liefst in gezelschap bent of juist prijs stelt op rust. Wij proberen hiermee zo veel mogelijk rekening te houden. Het is fijn als bij dit gesprek ook uw familie aanwezig is.

In de brochure “Hoe en wat: verhuizen naar een Verpleeghuis in Amstelland en Meerlanden” laten wij stap voor stap zien hoe de verhuizing naar een verpleeghuis verloopt. Vanaf de eerste gedachte aan een opname, totdat u verhuisd bent.

Brentano is ISO gecertificeerd (ISO 9001-:2015).