Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Disclaimer en Privacy

Website
De Stichting Brentano Amstelveen besteedt veel aandacht aan de correcte invoer van gegevens op deze website. Desondanks kan informatie op www.brentano.nl onjuist of onvolledig zijn. Brentano is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de gegevens op deze site. Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de informatie die we aanbieden op deze website. Als u twijfelt over de juistheid van de gegevens of onjuistheden tegenkomt, vragen wij u contact met ons op te nemen.

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van de Stichting Brentano Amstelveen. Het is niet toegestaan om de website of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Brentano. U hebt deze toestemming niet nodig bij eigen, niet commercieel gebruik.

Sommige (hyper)links in deze website leiden naar websites buiten het domein van www.brentano.nl, die geen eigendom zijn van Stichting Brentano Amstelveen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van www.brentano.nl

De Stichting Brentano Amstelveen wijst iedere aansprakelijkheid af voor eventuele schade door toegang tot en gebruik van deze website. We kunnen niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert.

E-mail
De inhoud van de e-mail berichten verstuurd van @brentano.nl adressen zijn alleen bestemd voor de geadresseerde en kunnen vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u deze e-mail berichten onbedoeld ontvangt verzoeken wij u deze te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan de e-mailberichten inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Brentano aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.

© 2020 Stichting Brentano Amstelveen
Alle rechten voorbehouden

Privacyverklaring (website)
Download hiernaast onze privacyverklaring.