Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Onze missie en visie

Aangenaam! Wij zijn Brentano. Dé zorgorganisatie voor senioren in Amstelveen.

Brentano gelooft in de kracht van samen. We zijn een verbinder in de buurt (een goede buur), waar we streven naar zelf- en samenredzaam zijn. Wij werken vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en zetten ons in voor het behoud van autonomie en veerkracht van mensen. Dit doen wij door oprechte aandacht voor onze medewerkers, onze bewoners en ons netwerk. Brentano zet zich in voor werkgeluk met betekenisvol werk waar men samen voldoening en plezier in ervaart. We benutten talent en bieden ruimte voor persoonlijke en professionele groei. En wij zetten volop in op zeggenschap & veerkracht van onze professionals!

Zorgvuldig, aangenaam en betrouwbaar zijn onze kernwaarden.

Download de praatplaat rechts.

Missie & visie

Waarom zijn wij er?
Wij zijn er zodat mensen in Amstelveen en omgeving waardig ouder kunnen worden en waardig kunnen sterven. Wat er voor mensen echt toe doet staat bij ons centraal.

Hoe doen we dat?
Wij geloven in de kracht van samen en zijn betrokken bij onze omgeving (een goede buur), waarin mensen zelf- en samenredzaam zijn.

Wij werken vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en zetten ons in voor het behoud van autonomie en veerkracht van mensen. Dit doen wij door oprechte aandacht voor mensen en hun netwerk.

We zetten ons in voor werkgeluk van onze mensen; met betekenisvol werk waar men samen voldoening en plezier in ervaart, we benutten talent en bieden ruimte voor persoonlijke en professionele groei.

Wat doen we?
Wij werken vanuit “wat iemand van waarde vindt”, en realiseren samen, passende antwoorden op die behoefte. Door te regelen dat de behoefte wordt ingevuld door de inzet van (technologische)
hulpmiddelen, familie, netwerk, andere instanties of door ze als Brentano in te vullen. We organiseren doelmatig, duurzaam én in verbinding met onze partners in de regio Amstelland.