Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Onze verpleeghuiszorg

In al onze locaties bieden wij zorg in de breedste zin van het woord. Deze is altijd gericht op wat u nodig heeft om een zo prettige mogelijke dag te hebben, maar ook om u schoon en fris te voelen en zo min mogelijk last te hebben van beperkingen.

Onze zorg omvat onder meer: verzorging, verpleging en intensieve zorg.
Wie intensieve zorg nodig heeft, krijgt ook behandeling. Dit klinkt wat vreemd, maar om u heen staat dan een team van vaste medewerkers en gespecialiseerde zorgmensen waaronder een specialist ouderengenees-kunde, arts, verpleegkundig specialist, psycholoog, fysio- en ergotherapeut, muziektherapeut, bewegingsagoog, wondconsulent, logopedist, mondhygiënist, tandarts,  en geestelijk verzorger.

In onze dementiezorg gaan we uit van het hier & nu. Dat doen de bewoners immers ook. We bieden structuur, rust, ritme, plezier en beweging tegelijkertijd, net waaraan behoefte is.
Wanneer mensen angstig en onrustig zijn, kiezen we voor afleiding en affectie. Soms duurt het even voor wij samen de juiste benadering hebben gevonden, soms is medicatie nodig, maar het lukt om mensen rustiger en minder angstig te laten zijn.

Mensen met dementie wonen bij ons in een huiselijke omgeving. Iedereen heeft een eigen appartement, maar overdag vinden de meeste bewoners het fijn in de huiskamer. Daar wordt gegeten, zijn mensen bezig en is er ook alle ruimte voor rust.

Meer weten?
t 020 – 445 97 55
m zorgbemiddeling@brentano.nl