Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Dagverzorging

Wie in het dagelijkse leven meer ondersteuning nodig heeft, kan gebruik maken van onze Dagverzorging.
Op maandag, woensdag en vrijdag begeleiden wij mensen met gevorderde dementie. Op dinsdag, donderdag en zondag zijn mensen met beginnende vergeetachtigheid en/of mensen die sociaal geïsoleerd raken welkom.

In ons programma is veel aandacht voor beweging, creatieve activiteiten en hersengymnastiek. Vanzelfsprekend is er ruimte voor individuele gesprekken. Wij drinken samen koffie en thee en gebruiken een warme maaltijd. Ook is er alle ruimte voor ontspanning. Onze bezoekers worden opgehaald en thuisgebracht.

De dagverzorging is gevestigd in verpleeghuis Klaasje Zevenster. Adres: Klaasje Zevensterstraat 103, 1183 NK Amstelveen. Voor onze Dagverzorging is een indicatiebesluit nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of een indicatie vanuit de WMO.

Casemanagement
Mocht u of uw naaste hulp en ondersteuning nodig hebben na de diagnose dementie dan kunt u een casemanager inschakelen. Een casemanager dementie weet precies de weg in het oerwoud aan regelgeving, wetten en mogelijkheden op zorggebied en heeft ervaring waar u op mentaal gebied mee te maken krijgt. Als onafhankelijke begeleider zal de casemanager u informeren, emotionele begeleiding bieden en de nodige zorg voor u regelen.

Meer weten?
t  020 – 445 97 55
m zorgbemiddeling@brentano.nl