Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Decembermaatjes gezocht

December is voor veel mensen een tijd van gezelligheid en samenzijn. Helaas zijn er ook bewoners bij Brentano voor wie een knusse decembermaand en fijne feestdagen niet vanzelfsprekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan ouderen waarvan de kinderen in het buitenland wonen, of aan langstlevenden die amper nog sociale contacten hebben.

Daarom 
zoekt Brentano in de wintermaanden naar decembermaatjes. We doen een oproep aan familie en Amstelveners om zich aan te melden als vrijwilliger bij Brentano, speciaal in de maand december. Zij melden zich aan als tijdelijke vrijwilliger voor activiteiten in december. Onder de noemer ‘Geef wat van je aandacht cadeau’ kunnen vrijwilligers bijvoorbeeld kerstversiering ophangen, kerststukjes maken, een mooi winterverhaal voorlezen of een winterwandeling maken met een kop warme chocolademelk na afloop. Gewoon de mouwen opstropen en helpen bij het opmaken van de bedden, het serveren van ontbijt, lunch of diner, dát kan ook! Zie hieronder een overzicht van december activiteiten. in groter formaat te bekijken door HIER te klikken


Ga jij aan de slag als welzijnsvrijwilliger bij Brentano? Vul dan onderstaande formulier in en maak een keuze uit bovenstaande lijst met activiteiten. Maar natuurlijk is een eigen suggestie ook mogelijk. Een mail sturen naar vrijwilligers@brentano.nl kan ook.

Gaat je voorkeur uit om op een specifieke locatie van ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? Geef je voorkeur hieronder aan. Het is mogelijk om meerdere locaties aan te vinken.

Waar zou je ons bij willen helpen? Vul hier een optie uit de lijst hierboven in. Een eigen suggestie is ook mogelijk.

In onze woonzorgcentra wonen bewoners met dementie (PG), maar ook bewoners die zorg en behandeling nodig hebben bij een chronische lichamelijke aandoening (somatiek). Heb je voorkeur voor een bepaalde doelgroep?