Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Nieuwjaarswensen van inwoners van Amstelveen

Wethouder Marijn van Ballegooijen brengt Nieuwjaarswensen van inwoners van Amstelveen voor zorgmedewerkers!

Alle inwoners van Amstelveen hebben de afgelopen weken een nieuwjaarswenskaart thuis gekregen waar zij een mooie boodschap en wens voor zorgmedewerkers op konden schrijven. Door heel Amstelveen stonden er vervolgens speciale brievenbussen bij prachtig verlichte ‘Wensbomen voor de Zorg’ waar de kaarten ingeleverd konden worden.

Wethouder Marijn van Ballegooijen: “Deze actie staat symbool voor onze dankbaarheid aan eenieder die zich dit jaar voor de zorg heeft ingezet, als werkende, als vrijwilliger of als mantelzorger.”

De kaarten zijn bij verschillende zorginstellingen afgeleverd en ook voor de medewerkers van Brentano is door Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg en Welzijn), dhr. Bouman van Patisserie Prenger en dhr. van der Linden van Albert Heijn van der Linden een lange slinger met lieve, hoopvolle, bemoedigende woorden en wensen voor het nieuwe jaar gebracht.

De actie wordt zeer gewaardeerd door onze medewerkers en de kaarten hangen dan ook vol trots bij de hoofdingang van ’t Huis aan de Poel zodat iedereen ze kan lezen.