Wilt u zorg aanvragen? 020 - 4459755 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Corona – Verpleeghuizen langer dicht

(update 1 april 2020)

De overheid heeft 31 maart aangekondigd dat alle maatregelen m.b.t. het Coronavirus in ieder geval tot en met 28 april 2020 verlengd worden. Dat betekent dat onze verpleeghuizen ’t Huis aan de Poel, Belmonte, Klaasje Zevenster en Nieuw Vredeveld dicht blijven tot nader bericht maar in ieder geval tot en met 28 april 2020.

Ook de overige maatregelen blijven van kracht en passen wij toe. Wij volgen de richtlijnen van de overheid en RIVM en doen er met elkaar alles aan om besmettingen binnen onze organisatie te voorkomen en vertragen.

Wij realiseren ons dat het langer sluiten van de verpleeghuizen voor bewoners, familie en naasten moeilijk is. Wij blijven de bewoners de maximale zorg geven die ze nodig hebben en bieden aangepaste activiteiten en alternatieve manieren voor communicatie met naasten aan.

Wij hebben een ‘Veel gestelde vragen‘-lijst opgesteld. Deze kunt u vinden op de pagina ‘Publicaties (Coronamaatregelen)’ of zie onderstaande link.

Veel gestelde vragen

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen of mailen naar info@brentano.nl

 

Brentano blijft de ontwikkelingen over het Coronavirus nauwlettend volgen en blijft u op de hoogte houden van eventuele nieuwe maatregelen.

 

Meer informatie over het Corona-virus?
www.rijksoverheid.nl/coronavirus
of bel met het landelijke crisisnummer: 0800-1351