Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Zomermaatjes gezocht!

Wij willen ook dit jaar dat onze bewoners een fantastische zomer tegemoet gaan ÈN dat onze zorgmedewerkers met een gerust hart aan ’t werk kunnen of mogen genieten van hun welverdiende vakantie. Wij zijn daarom weer keihard op zoek naar zomermaatjes!

Wij zoeken jou!

Heb jij tijd om deze zomer incidenteel, eenmalig of structureel een handje te helpen om onze bewoners een fijne dag te bezorgen? Vind je ’t leuk om een wandelingetje te maken, een kopje koffie te drinken of te helpen bij het bereiden van een heerlijke lunch voor onze bewoners?

Met jouw hulp maak je niet alleen onze bewoners blij, maar ook onze kanjers in de zorg die hard werken om iedereen de zorg te geven die ze nodig hebben. Dankbaar vrijwilligerswerk waarvoor je beloond wordt met een stralende lach van ons allemaal!

Stuur een mailtje

Ga jij aan de slag als welzijnsvrijwilliger bij Brentano? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@brentano.nl. Weet je zelf al waarmee je wilt helpen? Geef dat dan aan in je mail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.