Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Zomermaatjes gezocht!

In de media lezen en zien wij de laatste tijd veel deze koppen voorbij komen: “het nijpende personeelstekort in de zorg”, “hoog ziekteverzuim onder zorgpersoneel” en “zorginstellingen krijgen de roosters voor de zomermaanden niet rond”. En ja, helaas kampen wij bij Brentano ook met deze problematiek. Máár gaan we bij de pakken neerzitten..? Nee! Wij willen dat onze bewoners een fantastische zomer tegemoet gaan ÈN dat onze zorgmedewerkers met een gerust hart aan ’t werk kunnen of mogen genieten van hun welverdiende vakantie.

En daarom zijn wij keihard op zoek naar zomermaatjes! Heb jij tijd om deze zomer incidenteel, eenmalig of structureel een handje te helpen om onze bewoners een fijne dag te bezorgen? Vind je ’t leuk om een wandelingetje te maken, een kopje koffie te drinken of te helpen bij het bereiden van een heerlijke lunch voor onze bewoners? Je maakt dan niet alleen onze bewoners blij, maar ook onze kanjers in de zorg die hard werken om iedereen de zorg te geven die ze nodig hebben. Dankbaar vrijwilligerswerk waarvoor je beloond wordt met een stralende lach van ons allemaal!

Ga jij aan de slag als welzijnsvrijwilliger bij Brentano? Vul het formulier in en wij nemen graag contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Direct naar het formulier via deze link.