Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Restaurant BijKlaasje wordt ontmoetingscentrum

Restaurant BijKlaasje wordt ontmoetingscentrum. Om nog meer voor de wijk te kunnen betekenen, gaan ouderenorganisatie Stichting Brentano en Participe Amstelland intensiever samenwerken.

Het restaurant BijKlaasje van Brentano kan in de huidige vorm vanwege kosten en personeel niet meer blijven bestaan. Het restaurant BijKlaasje gaat een wijkfunctie vervullen waar ontmoeten, welzijn, activiteiten, samen zijn en gezelligheid centraal staan voor alle buurtbewoners. Naast allerlei andere activiteiten worden er straks ook rondom het thema ‘eten’ leuke activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een eetclub, kookworkshop of lunch gerechtjes tijdens activiteiten.

BijKlaasje wordt een ontmoetingsplek , waar voor en met buurtbewoners een invulling gegeven wordt aan de activiteiten. “Ik kijk er naar uit om samen met de buurtbewoners de mogelijkheden te bekijken en een passende invulling te gaan geven aan onze activiteiten” zegt Daniëlle (sociaal beheerder) .

We nodigen iedereen van harte uit om samen met ons het vernieuwde ontmoetingscentrum BijKlaasje in te luiden met een feestelijke Braziliaanse borrel!

Bij ontmoetingscentrum BijKlaasje draait alles om ontmoeten, welzijn, activiteiten, samenzijn en gezelligheid voor alle buurtbewoners.

Datum: Vrijdag 12 juli 2024
Tijd: 14:00 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum BijKlaasje, Klaasje Zevensterstraat 209, Amstelveen (vroegere locatie van restaurant BijKlaasje)

Aanmelden is niet nodig – iedereen is welkom!

We kijken ernaar uit jullie te zien en samen het glas te heffen.