Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Nieuwe bestuurder Brentano Amstelveen Angelique Schuitemaker

Nieuwe bestuurder Brentano Amstelveen Angelique Schuitemaker

Angelique Schuitemaker is per 24 januari 2022 benoemd tot bestuurder Brentano Amstelveen. Zij volgt Lies Zuidema op die eind februari met pensioen is gegaan.

Lies Zuidema: “Ik heb met heel veel plezier zeven jaar bij Brentano mogen werken. Dit lukte dankzij mijn fijne collega’s binnen Brentano, maar ook met velen buiten Brentano. Samen hebben wij ook in de regio en in de gemeente Amstelveen veel voor elkaar gekregen. De corona-pandemie heeft enerzijds veel veranderd en vertraagd, maar heeft heel zeker ook gezorgd voor een intensieve en mooie samenwerking! Een samenwerking met collega-aanbieders ouderenzorg, welzijn, ziekenhuizen, gemeente, zorgkantoor en zorgverzekeraar, huisartsen, vrijwilligerscentrale, woningcorporaties, eigenlijk met iedereen. Ik kijk hier met een tevreden gevoel op terug.”

Voorzitter Raad van Toezicht, Dik van Starkenburg: “Wij danken Lies voor haar enorme betrokkenheid bij Brentano. Onder haar leiding heeft Brentano de transitie van verzorgingshuis- naar verpleeghuiszorg kunnen maken en heeft zij Brentano stevig verankerd in samenwerkingsverbanden en in de ontwikkeling van zorg en welzijn in Amstelveen. Met Angelique Schuitemaker aan boord verwachten we de volgende stappen in ontwikkeling van nieuwe woon- en zorgconcepten en goed werkgeverschap te kunnen maken.”

Angelique Schuitemaker heeft jarenlange eindverantwoordelijke ervaring in de ouderenzorg en was de afgelopen jaren directeur-bestuurder van het Institute for Positive Health waar zij het gedachtegoed Positieve Gezondheid verder heeft gebracht. “Ik vind het een eer dat ik samen met alle collega’s van Brentano en organisaties in de regio, Brentano mag laten uitblinken als een Positief Gezonde werkgever waar de zorg op een toekomstbestendige manier wordt verleend.”