Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Zomermaatjes gezocht!
Help jij mee deze zomer? Word jij welzijnsvrijwilliger?

Zomermaatjes gezocht.

In de media lezen en zien wij de laatste tijd veel deze koppen voorbij komen: “het nijpende personeelstekort in de zorg”, “hoog ziekteverzuim onder zorgpersoneel” en “zorginstellingen krijgen de roosters voor de zomermaanden niet rond”. En ja, helaas kampen wij bij Brentano ook met deze problematiek. Máár gaan we bij de pakken neerzitten..? Nee! Wij willen dat onze bewoners een fantastische zomer tegemoet gaan ÈN dat onze zorgmedewerkers met een gerust hart aan ’t werk kunnen of mogen genieten van hun welverdiende vakantie.

En daarom zijn wij keihard op zoek naar zomermaatjes! Heb jij tijd om deze zomer incidenteel, eenmalig of structureel een handje te helpen om onze bewoners een fijne dag te bezorgen? Vind je ’t leuk om een wandelingetje te maken, een kopje koffie te drinken of te helpen bij het bereiden van een heerlijke lunch voor onze bewoners? Je maakt dan niet alleen onze bewoners blij, maar ook onze kanjers in de zorg die hard werken om iedereen de zorg te geven die ze nodig hebben. Dankbaar vrijwilligerswerk waarvoor je beloond wordt met een stralende lach van ons allemaal!

Ga jij aan de slag als welzijnsvrijwilliger bij Brentano? Vul het formulier hieronder in en wij nemen graag contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Gaat u voorkeur uit om op een specifieke locatie van ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? Geef u voorkeur hieronder aan. Het is mogelijk om meerdere locaties aan te vinken.

Waar zou u ons bij willen helpen? Het is mogelijk om meerdere keuzes aan te geven.

In onze woonzorgcentra wonen bewoners met dementie (PG), maar ook bewoners die zorg en behandeling nodig hebben bij een chronische lichamelijke aandoening (somatiek). Heeft u voorkeur voor een bepaalde doelgroep?

Help jij ons mee om zoveel mogelijk leuke zomermaatjes te vinden? Download één van onze posters en deel deze met familie, vrienden en/of collega’s.