Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

De Gouden Koets

Wilt u samen koffie drinken of dineren in ons restaurant? Meedoen met een sportles, leesclub, spelletjes-middag, biljart of een van de andere activiteiten, maar heeft u geen vervoer? Met ‘De Gouden Koets’ bieden wij gratis vervoer aan Amstelveense senioren naar Brentano-locaties voor activiteiten en dineren. 

(Wijk)bewoners kunnen gratis gebruik maken van het elektrische voertuig, dat door gedetailleerde bestickering daadwerkelijk oogt als de Gouden Koets van de Koninklijke familie. Het vervoermiddel wordt bestuurd door een enthousiast team vrijwilligers en is bedoeld om ouderen naar leuke, nuttige en sociale uitjes en activiteiten bij de locaties van Brentano te brengen. Zo brengen we het gevoel van ‘samen’ dichterbij.

De overheid stimuleert ouderen langer zelfstandig te blijven wonen. Of ze dan nog de deur uit kunnen, valt vaak onder hun eigen verantwoordelijkheid. Helaas is dat voor veel ouderen niet vanzelfsprekend. Met de Gouden Koets willen Brentano en Stichting Gouden Dagen daar verandering in brengen en daar kan de ‘koets’ uitkomst bieden. 

De Gouden Koets is mede mogelijk gemaakt door Ars Donandi en Schokkenkamp Wegener Lonzième fonds, Vaillant Fonds, de Hélène de Montigny Stichting, Stichting Hulp na Onderzoek, LVC, Pasman Stichting en Stichting Vrienden van Brentano.

Naast de Gouden Koets biedt Brentano nog andere vervoersmogelijkheden, zoals de BoodschappenPlusBus en de PlusMobiel.

Wilt u gebruik maken van de Gouden Koets?

Bel: 06-18 58 16 68 (werkdagen, 09.00 – 10.00 uur)