Wilt u zorg aanvragen? 020 - 4459755 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Ons vervoer

In verband met de afgekondigde overheidsmaatregelen ter voorkoming van een verdere verspreiding van het Corona-virus heeft Brentano een aantal maatregelen getroffen. Deze kunt u onder aan deze informatie lezen!

Amstelveense ouderen die zelf minder mobiel zijn, kunnen gebruik maken van onze BoodschappenPlusBus en PlusMobiel.

BoodschappenPlusBus
Met de BoodschappenPlusBus kunt u mee naar winkelcentra en op vrijdag naar de markt in het Stadshart. Daarnaast organiseren wij geregeld tochtjes van hele of halve dagen. U wordt altijd opgehaald en weer thuis gebracht.

Meer weten?
Bel: 020 – 345 02 95
Mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

PlusMobiel
De PlusMobiel is er voor mensen die hulp en ondersteuning nodig hebben bij individueel vervoer. Bijvoorbeeld voor een bezoek aan de huisarts, tandarts, ziekenhuis maar ook als u kleding wilt kopen. De PlusMobiel rijdt dagelijks van 8.30 uur tot 17.00 uur. De chauffeur brengt u naar uw bestemming en biedt verder begeleiding.

U kunt gebruik maken van de PlusMobiel als u redelijk mobiel bent (met rollator is mogelijk) en klant bent van Brentano (thuiszorg, woonzorg, BoodschappenPlusBus). Onze medewerkers zijn vrijwilliger en hebben geen opleiding in de zorg. Er is dus geen gespecialiseerde ondersteuning.

Meer weten?
Bel: 020 – 345 02 95 (werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur)
Mail: boodschappenplusbus@brentano.

BRENTANO’S MAATREGELEN M.I.V. 15 OKTOBER 2020
Boodschappenritten
Wij volgen het protocol en er kan met maximaal twee deelnemers boodschappen worden gedaan. Het blijft wel van belang dat u geen Corona-gerelateerde klachten heeft (hoesten, niezen, keelpijn, koorts). Als u wel dit soort klachten heeft verzoeken wij u dit te melden aan de kantoormedewerker.

PlusMobiel-ritten
U kunt gebruik maken van de Plusmobiel.

Het is hierbij wel van belang dat u geen Corona-gerelateerde klachten heeft (hoesten, niezen, keelpijn, koorts). Als u wel dit soort klachten heeft verzoeken wij u dit te melden aan de kantoormedewerker.

Dagtochten en extraatjes
Alle dagtochten en extraatjes van de BoodschappenPlusBus zijn met ingang van 15 oktober tot nader bericht geannuleerd.