Wilt u zorg aanvragen? 020 - 4459755 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Word nu vriend

12.000 euro voor BoodschappenPlusBus

Onze BoodschappenPlusBussen moesten worden vervangen. Daarvoor is een hoop geld nodig. Mede dankzij een forse donatie van het Theo Janssen Fonds en Lions Club Amstelveen kunnen we nieuwe bussen aanschaffen. Onze dank is groot.
Veel ouderen die minder mobiel zijn of zelf geen auto kunnen rijden, maken gebruik van de BoodschappenPlusBus. Die rijdt naar de diverse winkelcentra, op vrijdag naar de markt en organiseert daarnaast ook diverse uitjes.
Op de foto: Brentano-bestuurder Lies Zuidema en Karin Niekel coördinator BoodschappenPlusBus van Brentano ontvingen van Eric Franssen Lions Lustrum President een cheque ter waarde van € 12,000 voor de aanschaf van twee nieuwe BoodschappenPlusBussen op 29 november 2018. De 55-jarige Lions Club Amstelveen die ‘Zorgen voor Zorg’ als hun Lustrumthema hadden gekozen heeft op Koningsdag door de verkoop van goederen een substantieel bedrag weten binnen te halen dat dankzij het Theo Janssen Fonds fors werd aangevuld tot het eindbedrag. De twee nieuwe bussen worden, naar verwachting, in de loop van januari afgeleverd.
RTV Amstelveen maakte een filmpje van de feestelijke overhandiging: